Site icon Hallocy

Βροχές και καταιγίδες το απόγευμα τις Τρίτης

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρείται παροδικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση.

Κατά τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί και αραιή οµίχλη κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά στα νοτιοδυτικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ αργότερα θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στα νότια και στα ανατολικά παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται παροδικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και περιοχή του εσωτερικού, ενώ το απόγευµα δεν αποκλείεται να επηρεστούν και τα βορειοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω τους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες, χαµηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Exit mobile version