Τετάρτη, Μάιος 27

Ζέτα Αιμιλιανίδου: “Δεν συνηθίζω στα δύσκολα και στα προβλήματα να αποχωρώ”

Δεν συνηθίζω στα δύσκολα και στα προβλήματα να αποχωρώ, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, αναφερόμενη στην υπόθεση θανάτου του 14χρονου μαθητή και στις αναφορές περί παραίτησης της.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα του Τύπου, παραδέχθηκε ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, σχολιάζοντας ότι “είναι ένα τραγικό περιστατικό το οποίο έχει συγκλονίσει όλους”

“Είναι μια πραγματικότητα και γι αυτό έχει διαταχθεί έρευνα” είπε η κ. Αιμιλιανίδου.

Ερωτηθείσα για το πως γίνεται να υπήρχαν εγγεγραμμένα όπλα στην κατοχή της μητέρας του 14χρονου, ενώ δεν θα έπρεπε, η κ. Αιμιλιανίδου είπε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει.

“Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω από τη στιγμή που από χθες που λήφθηκε η απόφαση είναι στα χέρια της Επιτρόπου η διερεύνηση”, είπε.

Η κ. Αιμιλιανίδου ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας με επαγγελματίες για να γίνεται καλύτερη διαχείριση των περιστατικών.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αναφορές περί παραίτησης, διευκρίνισε ότι από την πρώτη ημέρα διορισμού των Υπουργών, η παραίτηση τους βρίσκεται στη διάθεση του Προέδρου και ξεκαθάρισε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

“Επιλέγω τον δρόμο του καθήκοντος, δεν συνηθίζω στα δύσκολα και στα προβλήματα να αποχωρώ. Αν το νόημα που θέλουμε να δώσουμε στην κοινωνία είναι ότι δεν πρέπει να μείνουμε να διορθώσουμε, δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου”

https://www.alphanews.live

Διαβάστε επίσης