Site icon Hallocy

Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια ξανά μετά τον Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή;

«Η υπόθεση του ατυχήματος…»!

Στα δικαστήρια ξανά η Μίνα Ανραούτη μετά από την υπόθεση του δυστυχήματος με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή και αναγκάζεται να κινηθεί νομικά;

Μετά το τραγικό δυστύχημα που βίωσε ως συνεπιβάτιδα εκείνο το μοιραίο βράδυ που ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, έχασε την ζωή του και με την ίδια να παλεύει για την ζωή της, πλέον μάχεται σε ότι αφορά στην φήμη και το ήθος της.

Η Μίνα Αρναούτη όσο ήταν στο νοσοκομείο και έκανε πολλαπλά χειρουργεία για να κρατηθεί στην ζωή δεχόταν «πυρά» από παντού.

Αυτήν την φορά με αφορμή τα stories του γνωστού ράπερ Sin Boy στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram για το μοιραίο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Στις συγκεκριμένες αναρτήσεις προσβάλλει την Μίνα Ανραούτημ, αλλά και τη Φρόσω Κυριακού, που ήταν σενεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, «φωτογραφίζοντάς» τες και χρησιμοποιώντας αισχρά επίθετα.

Η Μίνα Αρναούτη πριν μερικές ημέρες άφησε αιχμές μέσω social media πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ, γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Espresso ότι πρόκειται να κινηθεί δικαστικά και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για την δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη;».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου «για να το λέει… διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε» και ξανά τα ίδια και τα ίδια».

Exit mobile version