Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου

Τι θα γίνει με το Ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών βρέφος;

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά όπου το ροτβάιλερ της οικογένειας σκότωσε το δύο μηνών βρέφος της οικογένειας την ώρα που η μητέρα του βρισκόταν στο μπάνιο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μέλη της φιλοζωικής εταιρίας παρέλαβαν το ροτβάιλερ της οικογένειας, το οποίο θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.

Το σκυλί αναμένεται να παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει ή όχι επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί οικογένεια που θα το υιοθετήσει.

Στην περίπτωση που το ροτβάιλερ παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται το σκυλί να θανατωθεί ή όχι.

Σημειώνεται πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν μονίμως περιορισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού, από όπου και το άκουγαν να γαβγίζει.

Διαβάστε επίσης