Κυριακή, Μάρτιος 29

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; Το υλικό ντοκουμέντο!

Πού βρίσκεται σήμερα;

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη; Το υλικό ντοκουμέντο και η φωτογραφία της γυναίκας του!

Ο παρουσιαστής δίνει καθημερινή μάχη, μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή!

Ο ίδιος, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και η σύζυγός του, Eβελίνα Βαρσάμη,στέκεται βράχος δίπλα του παρ’όλες τις αντιξοότητες… Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, παραμένει στον «Φιλοκτήτη» και κάνει μεγάλες προσπάθειες! Ο δρόμος είναι μακρύς και όλοι το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος και η Εβελίνα έδωσαν την δική τους μάχη!

Μάλιστα η ίδια, τον Ιούλιο, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το κέντρο για την φιλοξενία, με μια της ανάρτηση! Δείτε την:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; Το υλικό ντοκουμέντο!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο αναπηρικό καροτσάκι αγκαλιά με τον γιο του! Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης!
Εικόνες σοκ μέσα από το κέντρο αποκατάστασης που νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης! Ο ίδιος, φαίνεται να είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, αγκαλιά με τον γιο του….

Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι πολύ δύσκολη και ο παρουσιαστής δίνει καθημερινή μάχη, μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή!

Φυσικά η σύζυγός του, Eβελίνα Βαρσάμη,στέκεται βράχος δίπλα του παρ’όλες τις αντιξοότητες… Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μπορεί να αντιδρά όταν ακούει μουσική, ωστόσο, μετά από ενάμιση χρόνο δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί ενώ και η επικοινωνία του είναι πολύ περιορισμένη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη τον επισκέπτεται φυσικά καθημερινά στο νοσοκομείο αποκατάστασης στην περιοχή του Κορωπίου. Oι φωτογραφίες που είχε ποστάρει η ίδια στις αρχές του χρόνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξάλλου δείχνουν πόσο σοβαρή και δύσκολη είναι η κατάστασή του αλλά και την αγάπη που η ίδια τρέφει για τον σύζυγό της. Δείτε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη αγκαλιά με τον γιο του, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι:

undefined

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μέσα από το νοσοκομείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μέσα από το νοσοκομείο

Διαβάστε επίσης