Τετάρτη, Απρίλιος 8

Οι πρόβες της Χριστιάνας Αριστοτέλους για το “Soundtrack of love” (ΦΩΤΟ)

Όλα έτοιμα για το πρώτο γύρισμα του νέου show του Alpha Κύπρου, “Soundtrack of love” που θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 20:00 στο Σατιρικό Θέατρο!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αλλά και όλη η ομάδα της παραγωγής, όλο αυτό το διάστημα εργάστηκαν πυρετωδώς και είναι πανέτοιμοι για το αποψινό γύρισμα με τις πρώτες ιστορίες που θα σας καθηλώσουν και θα σας συγκινήσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό του show.

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπο από τις τελευταίες πρόβες της ομάδας.

1

Η υψιπετής σε περιεχόμενο και εικόνα εκπομπή θα φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Warner Brothers, η οποία εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κανάλι για να μεταφέρει στους τηλεθεατές μια μοναδική εμπειρία θέασης διεθνών προδιαγραφών.

Το πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής, οι οποίες θα συγκινήσουν και θα διασκεδάσουν το κοινό. Μαζί με την Χριστιάνα, στην πιο βελούδινη love band θα είναι οι τραγουδιστές Άλεξ Οικονόμου και Βαλάντω Τρύφωνος.

Το λαμπερό υψιπετές σκηνικό, για το οποίο θα μιλάει όλη η Κύπρος, πήρε “σάρκα και οστά” με τον σκηνοθέτη και project manager του show, Κλείτος Κλείτου, μαζί με τον παραγωγό Ανδρέα Βασιλείου και την αρχιτέκτονα-σκηνογράφο Έλενα Τερέπη, επιμελούνται κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και πρωτότυπες ιδέες που θα μας εκπλήξουν.

Διαβάστε επίσης