Τετάρτη, Μάιος 27

Soundtrack of Love: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό σκηνικό του show(ΦΩΤΟ)

Το “Soundtrack of love” έρχεται στον Alpha Κύπρου για να γεμίσει τις Κυριακές μας συγκίνηση και διασκέδαση.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με ένα διαφορετικό concept από αυτά που την έχουμε αγαπήσει και με την υπογραφή της Warner Bros. και της διεύθυνσης των Τοπικών Παραγωγών του Alpha Κύπρου, κάνει το πολυαναμενόμενο come back στην παρουσίαση shows.

Ένα format υψηλών προδιαγραφών που ανεβάζει τον πήχη της κυπριακής τηλεόρασης τόσο σε περιεχόμενο όσο και εικόνα.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο γύρισμα του show, το σκηνικό “κλέβει” την παράσταση και προκαλεί συναισθήματα εντυπωσιασμού στην πρώτη θέαση του.

Γεμάτο με led οθόνες στο πάτωμα αλλά και γύρω, φώτα, ράβδους φωτός, με την μπάντα στη μέση αλλά και έναν άσπρο καναπέ στην άκρη δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι είναι το πιο εντυπωσιακό stage που έχουμε μέχρι δει σε κυπριακή παραγωγή. Δείτε σχετικές φωτογραφίες

΄λμ

Αντρέας Βασιλείου, Διευθυντής Τοπικών Παραγωγών Alpha Κύπρου, Κλείτος Κλείτου, Σκηνοθέτης-Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τοπικών Παραγωγών Alpha Κύπρου, Έλενα Τερέπεη, Αρχιτέκτονας-Σκηνογράφος

λ΄,

΄λ,μ

΄κ

λ΄κμ

Όσο για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την τεράστια επιτυχία;

Ο σχεδιασμός του σκηνικού καθώς και η επίβλεψη ανήκει στην αρχιτέκτονα και σκηνογράφο, Έλενα Τερέπεη, η οποία θεωρείται πλέον η μετρ του είδους στην δημιουργία και σχεδίαση εντυπωσιακών stages. Την κατασκευή του σκηνικού επιμελήθηκε ο Νικόλας Γαβριήλ, ενώ οι LED οθόνες ήταν υπό την επιμέλεια του Πέτρου Κόσιη και το LED floor από το SY Stage.

Και μην ξεχνάτε την μεγάλη πρεμιέρα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.15 AΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε επίσης