Site icon Hallocy

Δραματική έκκληση της μάνας Κακογιάννη – «Η Μαρία είναι ζωντανή»

Νέα δραματική έκκληση μέσω του ΣΙΓΜΑ αυτή τη φορά έκανε η μάνα της εξαφανισθείσας από το 2012 Μαρίας Κακογιάννη. Η Ευαγγελία Κακογιάννη μετά την έκκλησή της μέσω του SigmaLive καλεί μέσω της εκπομπής Πρωτοσέλιδο όποιον έχει πληροφορίες να τις δώσει στην Αστυνομία αφού και η κάθε λεπτομέρεια όπως λέει είναι πολύτιμη.

Η κ.Ευαγγελία λέει πως η κόρη της ζει, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. «Είναι ζωντανή, είχαμε απ’ την πρώτη στιγμή στοιχεία που μαρτυρούσαν ότι το παιδί μας είναι ζωντανό», λέει η κ.Κακογιάννη.

Αναφορά έκανε και στο σημείωμα που εντόπισε λίγη ώρα μετά την εξαφάνισή της ο σύζυγός της, ο οποίος εγκατέλειψε το σπίτι και τον γιο τους την ίδια μέρα με την εξαφάνιση της Μαρίας.

«Ένας πατέρας δεν φεύγει από το σπίτι του όταν χαθεί η γυναίκα του και να χαθεί απ’ την πρώτη μέρα της εξαφάνισής της», λέει η κ.Κακογιάννη. «Το σημείωμα ο σύζυγος το βρήκε όχι εμείς. Αυτός το παράδωσε στην Αστυνομία», συμπληρώνει.

Η κ.Κακογιάννη απηύθυνε μέσω του ΣΙΓΜΑ εκ νέου έκκληση στους αρμόδιους, για μια συνάντηση προκειμένου να πει αυτά που ξέρει και γνωρίζει για να γίνει ενδεχομένως μια βαθύτερη έρευνα.

«Είμαι έτοιμη να ακούσω τις αλήθειες και να τις δεχθώ». Ο μόνος λόγος που δεν το βάζει κάτω είπε χαρακτηριστικά, είναι το παιδί της Μαρίας, ο 9χρονος εγγονός της.

sigmalive.com

Exit mobile version