Site icon Hallocy

X-Factor: Ο χορευτής που τους συγκίνησε όλους!

Ο 22χρονος Έβανς Φυλακουρίδης επέλεξε το «Love yourself» του Justin Bieber, σε μουσική και στίχους των Benny Blanco, Ed Sheeran, Justin Bieber, για να κάνει την εμφάνισή του μπροστά στην κριτική επιτροπή του X Factor.

Ο χορευτής συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του, ο οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο και ζει στην Κύπρο, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

«Στα 16 μου έκανα vocals και δεν είχα καλή καθηγήτρια και έπαθα ζημιά στις φωνητικές μου χορδές. Πάλι καλά όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό και το πρόλαβα και μπορώ να τραγουδάω σήμερα. Σε μία περίοδο της ζωής μας ήμασταν τόσο πολύ δύσκολα οικονομικά που αναγκαστήκαμε να μείνουμε έξω στον δρόμο και να μην έχουμε ούτε να φάμε, ούτε τίποτα. Αναγκαζόμουνα να τραγουδάω ή να χορεύω έξω στον δρόμο για να έχουμε να φάμε κάτι οι δύο μας. Οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου είναι όταν με έπιασαν εδώ σε ένα νυχτερινό κέντρο για να τραγουδήσω και το δεύτερο πράγμα ήταν όταν εγώ και η μαμά μου σταθήκαμε στα πόδια μας», είπε μεταξύ άλλων

Δείτε το βίντεο

Exit mobile version