Τρίτη, 9 Αυγούστου

Τάμτα, εσύ; Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη! Τάμτα, εσύ;

Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που βαριούνται πολύ εύκολα την εμφάνισή τους και γι’ αυτό αλλάζουν με κάθε ευκαιριά το look τους. Τη γνωρίσαμε με σγουρά μαλλία τύπου άφρο, στη συνέχεια είχε ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους, μετά τα μάκρυνε και τα έβαψε διάφορα χρώματα, ενώ πρόσφατα τα είχε κοτσιδάκια ράστα. Όχι πια! Η Τάμτα όχι μόνο έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, αλλά έκοψε και αφέλειες!

Τάμτα, εσύ; Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Με τις τόσες αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της συχνά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι είναι πια περούκα και τι όχι. Πρόσφατα πάντως είδαμε την Τάμτα στη συναυλία του συγκροτήματος Florence and the Machine στο Ηρώδειο και ειλικρινά δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Τα μαλλιά της ήταν πλατινέ, ενώ είχε κόψει και αφέλειες, που της προσέδιδαν μια ανεπιτήδευτη αθωότητα.

Τάμτα, εσύ; Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πλάι στον Κωνσταντίνο Ρήγο να φορά ένα φαρδύ μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια και ένα μπλε εμπριμέ πουκάμισο. Η Τάμτα είχε φορέσει στρατηγικά μία μακριά trendy ζώνη που τόνιζε υπέροχα τη μέση της, ενώ είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα απλό μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, τα μάτια της ήταν σχεδόν άβαφα, ενώ είχε τονίσει τα χείλη της με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν.

Διαβάστε επίσης