Site icon Hallocy

Έφτασε η στιγμή για το μικρό Αντώνη-Με τις ευχές όλων ταξιδεύει στη Βοστώνη

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ταξίδι της ζωής του μικρού Αντώνη, ο οποίος ταξιδεύει μαζί με την οικογένειά του για Βοστώνη.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, ο μικρός Αντώνης και οι γονείς του, Χαρά και Χρίστος, ταξιδεύουν για το Νοσοκομείο Παιδιών της Βοστώνης, όπου ο μικρός μαχητής της ζωής θα δεχτεί τη θεραπεία.

Η οικογένεια θα μεταφερθεί στις ΗΠΑ με ειδικό αεροπλάνο-ασθενοφόρο, το οποίο θα στελεχώνει ειδικό προσωπικό, ανέφερε στον REPORTER, η μητέρα του μικρού Αντώνη, Χαρά Θωμά, εκφράζοντας και τις ευχαριστίες της στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

«Η κ. Γιαννάκη έκανε τεράστιες προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και να μεταφερθεί ο Αντώνης στη Βοστώνη για τη θεραπεία», σημείωσε η κ. Θωμά, προσθέτοντας πως ο ιατρός του Αντώνη είναι Έλληνας στην καταγωγή.

Δίπλα στην οικογένεια βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας, το οποίο θα ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στην υγεία του μικρού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης, ο οποίος θα συμπληρώσει το δεύτερο έτος της ηλικίας του τον ερχόμενο Οκτώβριο, πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και θα λάβει συγκεκριμένη γονιδιακή θεραπεία, η οποία προσφέρεται σε παιδιά μέχρι δυο ετών.

Exit mobile version