Τρίτη, 9 Αυγούστου

Γιάννης Σπαλιάρας! Ξέσπασε δημόσια! «Δεν πάτε να… γα@@@τε σιχάματα»!

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέσπασε δημόσια και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν πάτε να… γα@@@τε σιχάματα»!

O γνωστός ηθοποιός περνάει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές φάσεις του αφού ανήκει στο cast της σειράς του Netflix «The Lord of the skies».

Ωστόσο, τα άσχημα σχόλια για αυτόν και την σειρά δίνουν και παίρνουν με τον Γιάννη Σπαλιάρα να μην μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με όσα ακούγονται και λέγονται για τον ίδιο.

Ο ίδιος έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στα επαγγελματικά του και δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα από κανέναν.

Έτσι, ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά.

Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix.

Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη.

Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν.

Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιάννης Σπαλιάρας! Ξέσπασε δημόσια! «Δεν πάτε να… γα@@@τε σιχάματα»!

Διαβάστε επίσης