Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Σε διαθεσιμότητα ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε για επίθεση από 9χρονο μαθητή

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 9χρονο μαθητή για επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τη συχνότητα του Τρίτου Προγράμματος Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης αναμένεται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ζητώντας όπως ο δάσκαλος παραμείνει μακριά από την έδρα μέχρι τα Χριστούγεννα και μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, ο φάκελος της καταγγελίας του 9χρονου μαθητή διαβιβάστηκε χθες στη Νομική Υπηρεσία προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος. Η ανταποκρίτρια του Alpha Κύπρου στη Λεμεσό Έρικα Καβάζη μετέδωσε την εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι ο δάσκαλος μεταβαίνει κανονικά στην εργασία του, καθώς κατηγορήθηκε γραπτώς από τις Αρχές και αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πλευρά, του, οι οικείοι του παιδιού ανέφεραν ότι αρνείται πεισματικά να μεταβεί στο σχολείο όπου φοιτά, με αποτέλεσμα να παραμένει στο σπίτι και να απέχει από τα μαθήματα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ο παππούς του παιδιού μάλιστα, μετέφερε τους φόβους του 9χρονου να μεταβή στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ σήμερα η οικογένεια του προέβη σε διαβήματα για εγγραφή σε άλλο σχολείο, το οποίο γειτνιάζει με την οικία όπου διαμένουν.

https://www.alphanews.live

Διαβάστε επίσης