Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Φιονούλα Βατς: Την έδιωξαν από το GNTM και τους «άδειασε» σε δημόσια ανάρτηση! Όλα όσα έγραψε…

Δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο!

Η Φιονούλα Βατς άδειασε τους πάντες σε δημόσια ανάρτηση, μετά που την έδιωξαν από το GNTM! Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγραψε!

Το βράδυ της Τρίτης, παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του bootcamp στο Greece’s Next Top Model, για την οποία ήδη σας έχουμε γράψει τα highlights!

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που αποχώρησαν, ήταν και η Φιονούλα Βατς, η κοπέλα που άργησε το πρωί της ίδιας μέρας στο fitting και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Φιονούλα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, λίγο πριν την πασαρέλα. «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», είπε χαρακτηριστικά πριν φύγει!

Παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο, η ξανθιά καλλονή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που συζητιέται πολύ! Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια εικόνα που έγραφε: «Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις. Ακόμα και το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη»… Δείτε την:

Φιονούλα Βατς: Την έδιωξαν από το GNTM και τους «άδειασε» σε δημόσια ανάρτηση! Όλα όσα έγραψε...

Διαβάστε επίσης