Δευτέρα, 15 Αυγούστου

“Δεν επιτρέπω στο παιδί μου να πάει στο σχολείο μέχρι να είναι ασφαλής” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνείται κατηγορηματικά να επιτρέψει στο παιδί της να πάει στο σχολείο μητέρα μαθητή που φοιτά στο Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, η οποία εκφράζει μέσω της εκπομπής Alpha Ενημέρωση τη φοβία της, μετά από τα δύο περιστατικά απόπειρας απαγωγής, αλλά και την αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η λύση που μας δίνουν είναι να έχουμε τα παιδιά μας υποψιασμένα”, είπε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε ότι οι γονείς αναγκάζονται να φοβίζουν τα παιδιά τους, ώστε να τα κρατήσουν ασφαλή, τονίζοντας ότι δεν είναι αυτή η λύση.

“Το κράτος οφείλει να παρέχει στα παιδιά χώρους πλήρης ασφάλειας, εμείς δεν έχουμε φρουρούς, ούτε περίφραξη. Έχουμε τέσσερα κάγκελα ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και έναν κύριο που προσπαθεί να παρασύρει παιδιά.”

“Είμαστε κατατρομαγμένοι” δηλώνει, λέγοντας ότι δεν είναι η μόνη που δεν πήγε το παιδί της σχολείο σήμερα λόγω των περιστατικών.

“Η απάντηση που μας δίνουν μας κάνει να σκεφτούμε ότι η μόνη λύση είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο για να μην μας τα αρπάξει κανείς” επεσήμανε.

Ήδη υπάρχει αστυνόμευση του χώρου επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Δήμαρχος Αγλανζιάς Χαράλαμπος Πετρίδης, τόσο από αστυνομικούς, όσο και από υπάλληλους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ενημερώθηκε χθες για τα περιστατικά και τυγχάνει διερεύνησης και κάλεσε το κοινό να κρατήσει τη ψυχραιμία του.

Σημείωσε ότι στο σχολείο γίνονται έργα και δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να μπει περίφραξη, αλλά θα υπάρχει φρούρηση.

https://www.alphanews.live

Διαβάστε επίσης