Κυριακή, Μάιος 31

Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο κορίτσι σε περιοχή της Λευκωσίας

Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο κορίτσι σε περιοχή της Λευκωσίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AlphaNewsLive.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς 11χρονης, ενώ έπαιζε με ένα άλλο παιδί σε χωράφι που γειτνιάζει με την οικία της, άγνωστος επιχείρησε να την αρπάξει.

Συγκεκριμένα, το παιδί ανέφερε στους γονείς του ότι ενώ περνούσε δίπλα από σταθμευμένο όχημα, ένας άνδρας εξήλθε από αυτό και την ακολουθούσε.

Η ανήλικη αφού συνειδητοποίησε πως ο άγνωστος άνδρας την ακολουθούσε άρχισε να τρέχει και κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της. Όσο για τον άγνωστο άνδρα, όταν αντιλήφθηκε πως πλησιάζει στο σπίτι επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, το ύποπτο όχημα είδε και εργάτης που εκτελούσε εργασίες επιδιόρθωσης σε πολυκατοικία πλησίον της οικίας της. Ωστόσο, ο εργάτης δεν είδε την απόπειρα απαγωγής καθώς δεν ήταν εφικτό από το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στην οικογένεια, στο όχημα επέβαιναν δυο άνδρες.

Η οικογένεια ενημέρωσε τον τοπικό αστυνομικό σταθμό, ωστόσο η υπόθεση δεν διερευνήθηκε καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία όσον αφορά στην περιγραφή του ύποπτου οχήματος και έλαβαν ως απάντηση, «ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα».

Στη συνέχεια, οι γονείς της ανήλικης σε μια προσπάθεια να βρουν στοιχεία για το ύποπτο αυτοκίνητο αλλά και για τον άγνωστο άνδρα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί τους, μετέβησαν σε γειτονικά σπίτια για να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Μετά και τα πρόσφατα περιστατικά της απόπειρας απαγωγής μαθητών από δημοτικό σχολείο της Αγλαντζιάς, η οικογένεια θορυβήθηκε και απευθύνθηκε εκ νέου στις αρχές ώστε να διερευνήσουν την δική τους υπόθεση, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα περιστατικά αυτά να συνδέονται με τα όσα διαδραματίστηκαν λίγα μέτρα έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AlphaNewsLive, μητέρα και η ανήλικη κόρης της μετέβησαν λίγο πριν τις 11:00 το πρωί σήμερα για κατάθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί έχει κληθεί να δώσει οπτικογραφημένη κατάθεση, όπως προνοεί η σχετική νομοθεσία.

Διαβάστε επίσης