Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Ψάχνουν την ταυτότητα του νεκρού στη Λεμεσό-Επανήρχισαν οι έρευνες των Αρχών

Την ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρός, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Λεμεσό, αναζητούν οι Αρχές.

Μετά τον εντοπισμό της σορού, σε κτίριο στην περιοχή Πλατείας Ηρώων, η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διενήργησε εξετάσεις, οι οποίες ωστόσο συνεχίζονται στο σημείο από το πρώτο φως της ημέρας.

Oι Αρχές, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άστεγο αλλοδαπό, ο οποίος πέθανε μόνος κι αβοήθητος στη συγκεκριμένη οικοδομή, πριν μέρες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ακριβή στοιχεία του.

Υπενθυμίζεται πως περίοικος, μύρισε χθες την δυσωδία και αφού το ανέφερε στον ιδιοκτήτη παρακείμενου περιπτέρου, ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας εντόπισαν τον άτυχο άνδρα.

Μάλιστα στην περιοχή έσπευσαν και μέλη της Πυροσβεστικής για να συμβάλουν στην προσπάθεια της Αστυνομίας, λόγω της δυσωδίας που επικρατούσε στο χώρο.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ακόμη άστεγο, δήλωσε ο συντονιστής του Κινήματος για τους άστεγους “ΕΝεΡΓΩ”, Λευτέρης Γεωργίου, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο αέρας μύριζε θάνατο».

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

http://www.reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης