Site icon Hallocy

Η Κατερίνα Καινούργιου για τον Τάσο Τρύφωνος: «Τι είναι αυτά που είπε;»

Η ατάκα του παρουσιαστή για τον Τρύφωνα Σαμαρά που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Τάσος Τρύφωνος την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή της εκπομπής «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το τηλεπαιχνίδι προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο και η αντίδραση του παρουσιαστή σε σχόλιο παίκτη προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, παίκτης της εκπομπής τον μπέρδεψε με τον Τρυφωνα Σαμαρά γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον παρουσιαστή, αφού σχολίασε: «Παιδιά δηλαδή μην φύγω με ψυχολογικά από το παιχνίδι… Είπαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και να έρθω να παρουσιάσω το παιχνίδι, μην πάθω και ψυχολογικά όμως…».

Το εν λόγω απόσπασμα προέβαλε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της.

«Παιδιά συγνώμη, τι είναι αυτά που είπε ο Τάσος Τρύφωνος; Πόσο αγενής ήτανε; Θα φύγω από εδώ με ψυχολογικά; Δεν κατάλαβα… Τον βρίσανε; Του είπαν κάτι κακό; Τι ατάκα είναι αυτή που γύρισε και είπε ότι ήρθε να βοηθήσει την Ελλάδα; Δηλαδή, πιστεύεις ότι με το ζόρι σε έφεραν Τάσο μου; Δεν ήθελες να παρουσιάσεις και εδώ τον Αδύναμο Κρίκο; Εγώ ξέρω πολλούς παρουσιαστές που θα ήθελαν να το παρουσιάσουν, αλλά και εσύ επέμενες…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο chnews.com.cy

Exit mobile version