Site icon Hallocy

Η Άντρη Ελευθερίου για το γάμο της με Dyana:”Είμαι περήφανη-Θέλω ένα παιδάκι”

ΗΆντρη Ελευθερίου, πρωταθλήτρια στο άθλημα της σκοποβολής και κορυφαία γυναίκα αθλήτρια στην Κύπρο (κατέχει τη μεγαλύτερη διάκριση, 7η στον κόσμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008), νυμφεύθηκε την αγαπημένη της Dyana, το Σάββατο σε μια σεμνή τελετή.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Alphanewslive, τόσο για το στόχο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, τη στήριξη από την πολιτεία αλλά και την επιλογή της να δημοσιεύσει το γεγονός του γάμου της. Η Άντρη, στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα ενώ πιο κατασταλαγμένη και έμπειρη από ποτέ, ονειρεύεται το μέλλον της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο με την απόκτηση ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Eίμαι υπερήφανη που θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η πολιτεία, ο ΚΟΑ και η ομοσπονδία μου με στηρίζει…

Ήθελε δύναμη να δημοσιεύσω το γάμο μου, είμαι υπερήφανη για αυτό που είμαι. Περιμένω και θετικά και αρνητικά σχόλια. Ξέρω ποια είμαι. Δεν έκανα κάτι σπουδαίο απλά δημοσίευσα τη σχέση μου και ένα ευχάριστο γεγονός. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι δε μπορούμε να ζούμε στη σκιά… Να είστε ο εαυτός σας και να μην κρύβεστε. Είμαι έτοιμη και θέλω να αποκτήσω με τη σύντροφό μου ένα παιδάκι. Προτεραιότητα μου όμως είναι τα επαγγελματικά.”

Δείτε το πρώτο μέρος με την Άντρη Ελευθερίου να απαντά για την προσωπική της ζωή αλλά και το μεγάλο της όνειρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020

https://www.alphanews.live

Exit mobile version