Site icon Hallocy

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Οι τελευταίοι μήνες σίγουρα δεν ήταν εύκολοι για την παρουσιάστρια του OPEN, αφού χρειάστηκε να αλλάξει πολλά πράγματα που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένα στη ζωή της, μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον οποίο ανακοίνωσαν από κοινού τον περασμένο Απρίλη.

Δεκατρία χρόνια κοινής πορείας δεν ήταν λίγα, κάτι βέβαια που φαίνεται και από τις άριστες σχέσεις που έχουν διατηρήσει μέχρι σήμερα, από τις κοινές διακοπές που έκαναν στη Χαλκιδική το περασμένο καλοκαίρι και από τη γενικότερη προσπάθειά τους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο διαζύγιό τους, για χάρη των δύο γιων που έχουν αποκτήσει, του 11χρονου Φίλιππου-Ραφαήλ και του 6χρονου Μιχαήλ-Άγγελου.

Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να βρει τις σταθερές της μέσα από τους δύο της γιους και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τους αποχωρίζεται, παρά μόνο όταν εκείνοι λείπουν στο σχολείο ή όταν το απαιτούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το «Έλα χαμογέλα» κάθε πρωινό Σαββατοκύριακου. Την ίδια στιγμή φαίνεται να κάνει δεύτερη καριέρα μέσα από την πλατφόρμα του Youtube, αφού το κανάλι της σημειώνει ανοδική τάση και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ανταγωνίζεται την εκπομπή της σε θεαματικότητα.

Ως έρωτα με την πρώτη ματιά θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη σχέση που τη δένει με τα παιδιά της, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν και όσοι την είδαν στην Κηφισιά το περασμένο Σάββατο. Αποκλειστικός μάρτυρας το YOU σε μία έξοδο για τρεις, μετά το τέλος της εκπομπής της. Λίγες ώρες πριν, η Σίσσυ είχε προβεί σε μια προσωπική εξομολόγηση με αφορμή συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή, που μιλούσε για τα παιδιά της την περίοδο που εκείνη ήταν βουλευτής. «Φαντάζομαι ότι οι ενοχές είναι τεράστιες. Εγώ δεν είχα αυτή τη δύναμη. Τα παιδιά μου τα έπαιρνα παντού μαζί μου! Δεν άντεχα αυτή τη στέρηση», είπε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας πως τους είχε ακόμα και παρκοκρέβατο για να κοιμούνται την περίοδο που διατηρούσε τη δική της εταιρεία.

Exit mobile version