Τετάρτη, Μάιος 27

Δεν έχει ξαναγίνει! Δες τι έκανε: To τεράστιο τηλεοπτικό λάθος της 16χρονης Κύπριας Ειρήνης Περικλέους. Κόπηκε απο το X-Factor

Στην audition κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις κριτές να σηκωθούν όρθιοι, όμως απόψε τους απογοήτευσε. Το τραγούδι «Άνθρωπε» σε μουσική του Aurel Giroveanu και στίχους των Άνκα και Χριστίνας Περικλέους, που έχει ερμηνεύσει η Angela Similea επέλεξε για την εμφάνισή της στο Chair Challenge του X Factor με την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, η 16χρονη Ειρήνη Περικλέους από την Κύπρο.Ένα τραγούδι που έχει γράψει η μητέρα της, η οποία την έβαλε και σε αυτό το χώρο, όμως την έχει «χάσει» πριν από έναν χρόνο.

Όταν ανέφερε στους κριτές πως το τραγούδι που θα ερμηνεύσει είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, επειδή πρέπει να ακουστεί, αυτό δεν άρεσε στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος μάλιστα σε εκείνο το σημείο έκανε και μια προσωπική εξομολόγηση.

Αφού ερμήνευσε το κομμάτι, δεν δέχτηκε και τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. «Εγώ προσπάθησα να δείξω κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν θα έκανε κάποιος άλλος και έχασα. Απογοητεύτηκα αλλά πάμε για καλύτερα», είπε η ίδια φεύγοντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης