Site icon Hallocy

Ηθοποιός κυπριακής σειράς αποκαλύπτει: “Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο… Ήμουν χάλια ψυχολογικά”

Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος σε σειρά της κυπριακής τηλεόρασης, της άλλαξε τη ζωή. Βρέθηκε από την μια ημέρα στην άλλη, στο επίκεντρο των media ενώ τους τελευταίους μήνες φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Λάμπρου Λάζαρη. Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό, Δανάη Παππά.

Μπορεί να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, ωστόσο όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, λίγο πριν το καλοκαίρι που μας πέρασε, βίωσε μια πολύ άσχημη περίοδο…

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: “Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν αυτό που λέγαμε πριν, ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο instagram. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει. Δεν θα φτάσω στο σημείο να χαλάσω την υγεία μου. Η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά.”

ilovestyle.com

Exit mobile version