Τετάρτη, Μάιος 27

Έσβησε λίγα μέτρα μακριά από το αναμμένο καντήλι του Παναγιώτη…

Ασταμάτητα ρέει για άλλη μια χρονιά το αίμα στην άσφαλτο, με την μια τραγωδία να διαδέχεται την άλλη… Τελευταίο θύμα της ασφάλτου, η 69χρονη Μαρία Καραολή από την Λακατάμια.

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε στο δρόμο Περιστερώνας-Ακακίου, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που σκοτώθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2017, ο 24χρονος Παναγιώτης Χατζηιακώβου, από τα Λειβάδια Λάρνακας.

Ο άτυχος Παναγιώτης, είχε αγοράσει μοτοσικλέτα από μάντρα και επέστρεφε στο σπίτι του, ωστόσο στο δρόμο Περιστερώνας-Ακακίου στην προσπάθεια του να προσπεράσει όχημα που ετοιμαζόταν να εισέλθει σε πρατήριο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε στο όχημα και σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Από τη βίαια σύγκρουση, ο άτυχος νεαρός είχε εκτιναχθεί στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Δύο χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις τέσσερις σήμερα το απόγευμα, ο χάρος έστησε καρτέρι στον ίδιο δρόμο, στην άτυχη 69χρονη, όταν στην προσπάθεια της να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό που ερχόταν εξ’ αντιθέτου.

Από τη σύγκρουση, στα συντρίμμια του οχήματος εγκλωβίστηκε η συνοδηγός της 69χρονης και στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό της.

Ασθενοφόρα παρέλαβαν τόσο τις δύο γυναίκες, όσο και την οδηγό του δεύτερου οχήματος, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό
Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο της οδηγού, ενώ οι άλλες δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης