Site icon Hallocy

Θρήνος! Νεκρός κορυφαίος ηθοποιός!

Είχε καρκίνο στον εγκέφαλο…

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην showbiz, με την είδηση ότι κορυφαίος ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός! Ο ίδιος, έδινε μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου….

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο ηθοποιός, που είχε εμφανιστεί σε πάνω από 100 ταινίες στη ζωή του, απεβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου εχθές, Παρασκευή.

Ο Ρόμπερτ Φόρστερ, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος «καρατερίστας» που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Τζάκι Μπράουν» του Ταραντίνο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών…

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε δημιουργήσει τον χαρακτήρα του Μαξ Τσέρι στο «Τζάκι Μπράουν» έχοντας τον Φόρστερ κατά νου και ο ρόλος αυτός του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Πιο πρόσφατα, ο Φόρστερ υποδύθηκε εκ νέου τον ρόλο του «Εντ» από το «Breaking Bad» στην πολυαναμενόμενη ταινία «El Camino», η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή, και εμφανίστηκε στο «Amazing Stories» του Στίβεν Σπίλμπεργκ kai to «Werewolf.

Ο Ντέιβιντ Λιντς είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό με το χαρακτηριστικό, ταλαιπωρημένο πρόσωπο, στο «Μullholand Dr.» και στο reboot του «Twin Peaks», όπου ο Φόρστερ υποδύθηκε τον ρόλο του Σερίφη Φρανκ Τρούμαν.

Exit mobile version