Site icon Hallocy

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αύριο τον άτυχο Τέλη… Η παράκληση της οικογένειας

Τελευταίο αντίο στον 23χρονο Τέλη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεμεσό βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους – Αύριο η κηδεία του – Η παράκληση της οικογένειας

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, θα γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας για την οικογένεια και τους φίλους του 23χρονου Τέλη Αγαπίου, που έχασε τη ζωή του σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής που μας πέρασε.

Η κηδεία του άτυχου 23χρονου, ο χαμός του οποίου βύθισε στο πένθος την οικογένεια του προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία, θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 14:00 το μεσημέρι.

Η οικογένεια του άτυχου νέου θα δεχθεί συλλυπητήρια από τις 12:30 – 14:00.

Όπως ανέφεραν συγγενικά πρόσωπα του άτυχου νέου στη Cyprus Times, παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Το μοιραίο δυστύχημα…

Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο κτύπησε επανειλημμένα σε δενδροστοιχία κυπαρισσιών κατά μήκος του δρόμου Ασωμάτου-Φασουρίου.

Το όχημα ακολούθως τυλίχθηκε στις φλόγες μπροστά στα μάτια άλλων διερχόμενων οδηγών, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία των Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, ενώ στη σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία των ΒΒ, για κατάσβεση της φωτιάς. Η σκηνή αποκλείστηκε για την διεξαγωγή ερευνών, ενώ για ώρες γίνονταν προσπάθειες απεγκλωβισμού της σορού.

cyprustimes.com

Exit mobile version