Σάββατο, 8 Αυγούστου

Συγκλονίζει η Παυλίδου: Ο Γιώργος, ο Σοφοκλής, ο Χριστόφορος και ο Σίμος είχαν μπει μέσα στην «Κόκκινη λίμνη»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα η Χριστίνα Παυλίδου στο περιοδικό TV Mania.

Η ηθοποιός μίλησε για όλα ενώ αναφέρθηκε και στα γυρίσματα της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι που έγιναν στο Μιτσερό και στην «Κόκκινη Λίμνη», εκεί όπου βρίσκονταν τα θύματα του «Ορέστη».

Τα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός συγκλονίζουν:

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικό με την ταινία; Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι στο λατομείο του Μιτσερού, που έγιναν κάποια από τα γυρίσματα, λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε το πρώτο πτώμα από τα θύματα του 35χρονου serial killer; Σοκ;

Έμεινα άναυδη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κάναμε σκηνές ακριβώς πάνω από το πηγάδι. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι ο Γιώργος, ο Σοφοκλής, ο Χριστόφορος και ο Σίμος είχαν μπει μέσα στην «Κόκκινη λίμνη».

Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι θα μπορούσατε να ανακαλύπτατε πρώτοι το άψυχο σώμα του θύματος;

Ναι, θα μπορούσε να συμβεί όντως τη μέρα που μπήκαν οι ηθοποιοί στη λίμνη γιατί οι βαλίτσες ήταν ακριβώς δίπλα τους. Δεν τις είδαν γιατί έβρεξε πολύ στην περιοχή και είχαν ανέβει τα νερά της λίμνης. Μακάρι να τις βρίσκαμε, θα μπορούσαν να είχαν γλυτώσει κάποιες κοπέλες. Γεγονός είναι ότι τέλειωσε αυτός ο εφιάλτης λόγω της ταινίας γιατί τα παιδιά που βρήκαν το πτώμα της πρώτης κοπέλας πήγαν εκεί για να δουν που κάναμε τα γυρίσματα. Είναι αυτό που λέμε ότι «τίποτα δεν γίνεται τυχαία».

showbiz.com.cy

Διαβάστε επίσης