Τρίτη, Φεβρουάριος 18

Αυτός είναι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε!

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Αυτός είναι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε, και μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Η άνιση μάχη με την επιθετική μορφή του καρκίνου, η θεραπεία στον «Άγιο Σάββα» και η ψυχολογική του κατάσταση ώθησαν τον 62χρονο εν ενεργεία αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο μήνυμα που άφησε για τους οικείους του ο ιδιαίτερα αγαπητός στη δικαστική -και όχι μόνο- οικογένεια Αντώνης Λιόγας εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Η είδηση της αυτοκτονίας του πρώην προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έπασχε από μια σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Από την υπηρεσία του είχε ζητήσει και είχε πάρει αναρρωτική άδεια.

Πριν από λίγες ημέρες είχε ζητήσει και είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του, όπου τελικά φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Αντώνης Λιόγας είχε εκλεγεί τον Οκτώβριο του 2016 προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, αντικαθιστώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο. Στην ψηφοφορία που είχε διεξαχθεί για τη θέση του επικεφαλής της Εισαγγελίας έλαβε 46 ψήφους έναντι 31 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιος του Παντελής Στραγάλης. Τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί έριξαν λευκό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος είχε εκπέσει της θέσης του λόγω πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε από τον Άρειο Πάγο.

 

Διαβάστε επίσης