Site icon Hallocy

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι! Χαμός στο παλάτι!

Τρίβει τα χέρια της η Κέιτ!

Χαμός στο παλάτι με την Βασίλισσα Ελισάβετ! «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι αλλά φυσικά κράτησε… μια άλλη!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ ή κάποιος αξιωματούχος του παλατιού φαίνεται πως «εξαφάνισε» την φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρισκόταν περίπου επί ένα έτος επάνω σε μικρό τραπέζι στην αίθουσα ακροάσεων της βασίλισσας, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον βρετανικό Τύπο, τον Ιούλιο η φωτογραφία του εγγονού της βασίλισσας και της Αμερικανίδας συζύγου του ήταν στην περίοπτη θέση του παλατιού ενώ στις 22 Οκτωβρίου, όταν η 93χρονη μονάρχης υποδέχθηκε στην αίθουσα ακροάσεων την ύπατο αρμοστή της Γρενάδα Κίσα Αλεξάντερ Γραντ, η φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού «είχε κάνει φτερά»!

Στο μικρό στρογγυλό τραπέζι, που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι, στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, υπάρχουν τώρα δύο φωτογραφίες. Μία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον αγκαλιασμένους και μία με τον πρίγκιπα Χάρι και τον μεγαλύτερο αδελφό του με στρατιωτικές στολές. Η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν είχε τοποθετηθεί μπροστά από την φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ τον Μάιο του 2018, μετά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού και μέχρι τις 24 Ιουλίου, όταν ο Μπόρις Τζόνσον ως νέος πρωθυπουργός επισκέφθηκε την βασίλισσα, η φωτογραφία ήταν στη θέση της.

Exit mobile version