Site icon Hallocy

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την απόπειρα φόνου στην Έγκωμη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες, Κυριακή, γύρω στις 06:00 το πρωί έξω από νυκτερινό κέντρο στην Έγκωμη, στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αδελφών από τη Συρία, εκ των οποίων ο ένας φέρει τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφρά και απολύθηκε.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Συγκεκριμένα 42χρονος, ο οποίος καταζητείτο δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, ανακόπηκε από την Αστυνομία σε δρόμο στη Λάρνακα.

Ο οδηγός του οχήματος, 43 ετών, συνελήφθη ως συνεργός.

Oι δύο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας.

Όπως ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, «από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι συνεπλάκησαν πέντε πρόσωπα».

Ερωτηθείς για τις ηλικίες, ο κ. Σιάηλος είπε ότι οι καταζητούμενοι είναι ηλικίας 44, 42 και 37 ετών ενώ από τα θύματα, ο τραυματισμένος σοβαρά είναι 30 ετών και το δεύτερο πρόσωπο που είναι ελαφρότερα τραυματισμένο είναι 42 ετών.

Ερωτηθείς αν ισχύει η αναφορά του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ότι κλήθηκε η Αστυνομία νωρίτερα το βράδυ, όταν ξεκίνησε η ένταση, ο κ. Σιάηλος είπε ότι η Αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 2:40πμ.

«Μετέβησαν εκεί τρία μέλη του ΟΠΕ και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία φασαρία. Έκαναν κάποια ώρα εκεί, έκαναν κάποιες εξετάσεις, δεν υπήρχε οτιδήποτε και αποχώρησαν», συμπλήρωσε.

sigmalive.com

 

Exit mobile version