Site icon Hallocy

Εργοτάξιο παραμένει η Στασικράτους, απεγνωσμένοι καταστηματάρχες

Εργοτάξιο εξακολουθεί να θυμίζει η οδός Στασικράτους. Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες, εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των έργων. Κάποιοι, μάλιστα, αναγκάζονται να βάζουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους, αλλά οι αρμόδιοι αγρόν ηγόρασαν.

Συνεργείο του Σίγμα με την Γιώτα Κούμουρου βρέθηκε το πρωί στην περιοχή και κατέγραψε εικόνες και δηλώσεις.

Αγανακτισμένοι με τις εργασίες ανάπλασης –που καθυστερούν να ολοκληρωθούν- δηλώνουν οι καταστηματάρχες στην Οδό Στασικράτους. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους.

Το Δημαρχείο υποστηρίζει ότι θα παραδώσει τμηματικά το έργο προς το κοινό για την περίοδο των Χριστουγέννων.

“Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων θα δοθεί πρόσβαση προς το κοινό για να λειτουργήσουν κανονικά οι εμπορικές δραστηριότητες.

Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουμε και θέλω να πιστεύω πως έτσι θα εξελιχθεί.Ο Δήμος προσπαθεί συνεχώς για να υλοποιήσει αυτή την υπόσχεση”, αναφέρει στο ΣΙΓΜΑ ο Χρύσανθος Φάκας, Δημοτικός Σύμβουλος.

Μεταξύ άλλων οι καταστηματάρχες στην Στασικράτους ζητούν: παράδοση του έργου για την περίοδο των Χριστουγέννων, κλείσιμο των ανοιγμάτων στο δάπεδο, μετακίνηση των κιγκλιδωμάτων για ασφαλή και άνετη πρόσβαση του κοινού και μείωση των ενοικίων μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

sigmalive.com

Exit mobile version