Site icon Hallocy

Απίθανο! Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, η Νικολέττα Ράλλη δεν… θυμάται τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά τον καρφώνει άγρια

Παρότι και οι δυο δεν είπαν και πολλά πράγματα για τους λόγους που τους οδήγησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και όλοι πιστέψαμε πως ήταν ένας πολιτισμένος χωρισμός, εντούτοις φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ήρεμα μεταξύ τους.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η αντίδραση της Νικολέττας Ράλλη όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη, άρπαξε την ευκαιρία να ρίξει τα βέλη της στον πρώην της, φωτογραφίζοντάς τον εμμέσως πλην σαφώς πως, εκείνος διατυμπάνιζε τη σχέση τους και όχι η ίδια:«Τι με ρωτάς τώρα για κάτι που έγινε πέρσι; Δεν με ενδιαφέρει καν, δεν το θυμάμαι. Δεν διατυμπάνιζα ποτέ τίποτα. Άλλοι το κάνανε», είπε εκνευρισμένη η Νικολέττα Ράλλη και όπως μάθαμε, είχε τους λόγους της.

Με τον Μαυρίδη δεν χώρισαν ούτε πολιτισμένα, ούτε φιλικά αλλά με μεγάλη ένταση που, όπως φαίνεται, εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσά τους, παρότι η ίδια προχώρησε τη ζωή της και ερωτεύτηκε σχεδόν λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους.

Exit mobile version