Site icon Hallocy

Αδελφοκτονία στη Λάρνακα: Συγκινημένος ο πατέρας είδε το γιο του

Στο SigmaLive μίλησε ο πατέρας του 14χρονου ο οποίος πλέον είναι στο σπίτι του και όχι στο ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν μετά την δολοφονία της αδελφής του.

Ο κ.Βασίλης, λίγες ώρες μετά την υποδοχή υποδέχθηκε του γιού του στο σπίτι τους, μιλά στο SigmaLive εμφανώς συγκινημένος και λέει, ότι το παιδί του είναι καλά, «έμαθε πολλά πράγματα εκεί που ήταν». «Αν χρειαστεί, θα μείνω δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο», λέει ο κ.Βασίλης.

Το παιδί χρειάζεται στήριξη από δω και μπρος και ειδικά προγράμματα, λέει ο πατέρας του, προκειμένου να συνεχίσει την ζωή του «σαν τους άλλους ανθρώπους και ίσως και καλύτερα», λέει ο κ.Βασίλης.

Αύριο, όπως ανέφερε, είναι προγραμματισμένη η συνάντησή τους μαζί με λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας.

Στο «Μεσημέρι και Κάτι» εν τω μεταξύ, νωρίτερα το μεσημέρι, μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, δηλαδή του ανήλικου, Ανδρέας Χρίστου, ο οποίος ανέφερε ότι οι αρμόδιες Αρχές ήθελαν να αφήσουν το παιδί ακόμα τρεις μήνες στο ψυχιατρείο για να αποφανθούν τι θα κάνουν. Το αίτημα για ανανέωση απορρίφθηκε όταν έγινε δεκτή η ένσταση λόγω απουσίας νομιμοποιητικής βάσης για συνέχιση της κράτησης.

sigmalive.com

Exit mobile version