Hallocy

Θυμάστε την Μάριαμ Βενιζέλου έτσι; – Μεγάλωσε, έγινε κουκλάρα και πρωταγωνιστεί σε Κυπριακή σειρά – Φωτογραφίες

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μάριαμ Βενιζέλου το «παιδί – θαύμα» της Κύπρου

Από τα πρώτα της χρόνια αναγνωρίστηκε από τον κόσμο το μεγάλο της ταλέντο στη μουσική, στο θέατρο και στο χορό. Η φωνή της «αγγελική», όπως ακριβώς και η ψυχή της.

Την γνωρίσαμε στα πρώτα της χρόνια μέσα από συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής, αλλά και αργότερα μέσα από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Μίλα μου» και μετά στην «Ελένη η πόρνη».

Εδώ και λίγες μέρες την Μάριαμ Βενιζέλου την απολαμβάνουμε στην δημοφιλή σειρά του Σίγμα Γαλάτεια.

Λίγα λόγια για τον νέο της ρόλο
Η Μάριαμ είναι μία νεαρή που σπουδάζει τραγούδι στην Αθήνα και είναι ερωτευμένη με τον δάσκαλό της, Αλέξανδρο. Αν και ερωτευμένοι δεν μπορούν να παντρευτούν, καθώς εκείνος είναι φτωχός ενώ εκείνη πλούσια και η μητέρα της θέλει να την παντρέψει με κάποιον άντρα της δικής της κοινωνικής τάξης. Η τύχη τους φαίνεται να αλλάζει, όταν ο Αλέξανδρος παίρνει ένα μυστήριο γράμμα από την Κύπρο, από τα Πιτύθκια και το μοναστήρι όπου ο Αρσένιος (Θανάσης Δρακόπουλος) τον καλεί να έρθει άμεσα στην Κύπρο γιατί έχει να του αποκαλύψει κάτι που θα του αλλάξει τη ζωή. Δεν γνωρίζει όμως πως το μυστικό που τον περιμένει θα τον φέρει αντιμέτωπο με τους ήρωες της “Γαλάτειας” αλλά θα επηρεάσει άμεσα και τη σχέση του με τη Μάριαμ.

Δείτε την στις πιο κάτω φωτογραφίες που ακολουθούν

Exit mobile version