Site icon Hallocy

Έσωσε την πεθερά της και μετά ξεψύχησε η άτυχη Μαρία και το 7 μηνών έμβρυο(ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο δρόμο Ζυγίου-Μαζωτού, με αποτέλεσμα το θάνατο της 39χρονης Μαρίας Ρίμσα, η οποία διένυε τον 7ο μήνα κύησης.

Ήταν γύρω στις 17:30 όταν η Ρωσίδα τουρίστρια, προσπαθούσε με το σύζυγο και την πεθερά της να διασταυρώσουν το δρόμο και χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 30χρονος Ελληνοκύπριος. Αποτέλεσμα ο θάνατος της 39χρονης και του εμβρύου, μπροστά στα έντρομα μάτια του συζύγου και της πεθεράς της.

Πρώτα έσωσε μια ζωή

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στον πανικό της, η 39χρονη μπήκε μπροστά και γλίτωσε την πεθερά της, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί η ίδια στη ζωή και να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της. Συγκεκριμένα η άτυχη Μαρία προσπάθησε και πρόλαβε να σπρώξει την πεθερά της, σώζοντας της τη ζωή και δίνοντας για αντάλλαγμα τη δική της.

Χαμηλός φωτισμός

Στο συγκεκριμένο δρόμο επικρατεί σκότος, αφού ο συγκεκριμένος δρόμος είναι δευτερεύον οδικό δίκτυο και οι δρόμοι δεν είναι φωτισμένοι. Έτσι, ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία των πεζών στο δρόμο.

Η άτυχη γυναίκα ήρθε στην Κύπρο για διακοπές με το σύζυγο και την πεθερά της πριν από λίγες μέρες και διέμεναν σε διαμέρισμα στη περιοχή Μαζωτού.

alphanews.live

Exit mobile version