Site icon Hallocy

Παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου έδωσε παραίτηση και έριξε τα καρφιά της στο κανάλι μέσα από το “Έλα να δεις” – (Φώτο – Βίντεο)

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι.
Ο λόγος για την Αθηνά Χάλκου που αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι, ύστερα από 2,5 χρόνια συνεργασίας.

Μάλιστα στην ανάρτηση της «έριξε» τα καρφιά της στο κανάλι, γράφοντας πως δεν αξιοποιήθηκε όσο θα έπρεπε, αφήνοντας ερωτηματικά για το τι ακριβώς έγινε.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό: «Έρχονται στιγμές στη ζωή μας που καλούμαστε να κάνουμε μια παύση και να σκεφτούμε.. τι είμαστε, τη μέχρι τώρα πορεία μας, τα εφόδιά μας, τους στόχους μας, τα όνειρά μας και τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις.

Μια τέτοια λοιπόν στιγμή έφθασε και για μένα. Μετά από σοβαρή και ώριμη σκέψη αποφάσισα ότι το κεφάλαιο του Alpha κλείνει για μένα εφόσον δεν αξιοποιήθηκα όσο θα έπρεπε. Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Φεύγοντας παίρνω μαζί μου μαθήματα ζωής..

Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Θέλει πάθος και όρεξη και νιώθω περήφανη που το υπηρετώ με συνέπεια, αφοσίωση, φιλότιμο και καλή διάθεση. Έμαθα να είμαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνω και να λειτουργώ πάντοτε με βάση τις αρχές και τις αξίες μου.

Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας ! Δεν θα χαθούμε ! Τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα όταν τα κυνηγάμε. #θα_τα_πούμε_σύντομα #ευχαριστώ_για_την_αγάπη_σας #».

Σήμερα βρέθηκε στο omega και στο Έλα να δεις και μίλησε για τους λόγους που είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άλφα Κύπρου.

Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

Exit mobile version