Site icon Hallocy

Κύπρια παρουσιάστρια: “Για δύο μήνες με συντηρούσαν οι γονείς μου”

Η δύσκολη περίοδος που βίωσε η παρουσιάστρια στα επαγγελματικά της.

Πρόκειται για μία όμορφη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People” εξομολογήθηκε πως βίωσε μία δύσκολη περίοδο στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Ο λόγος για τη Γεωργία Γεωργίου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια, μίλησε για την περίοδο μετά την ολοκλήρωση της “Ελληνοφρένειας”, λέγοντας: “Με πήραν, λοιπόν, στην εκπομπή. Όταν ολοκληρώθηκε, μου πρότειναν να κάνω τις τηλεπωλήσεις, το TV Mall. Παράλληλα, όμως, έψαχναν να βρουν κοπέλα για την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Κάποιος από τη συντακτική ομάδα είχε την ιδέα να βρουν μια κοπέλα που να μιλάει κυπριακά. Δεδομένου λοιπόν ότι εγώ ήμουν ήδη στον Alpha, μου πρότειναν τελικά την Ελληνοφρένεια […] Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο να με κρατάει στην Ελλάδα πέρα από τη δουλειά. Σκεφτόμουν να τα μαζέψω όλα και να επιστρέψω στην Κύπρο. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς για να δηλώσω διαθεσιμότητα. Λίγο καιρό μετά, χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και πέρασα από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, το Oοh La La!”

Exit mobile version