Site icon Hallocy

Νέος ρόλος για τον Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ

Τι θα κάνει ο γνωστός τραγουδιστής στο κανάλι.

Κεφάλαιο για τον ΣΚΑΪ αποτελεί ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Voice» όπως συνέβη και τις προηγούμενες τρεις σεζόν. Το talent show του καναλιού του Φαλήρου θα ολοκληρωθεί λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2019 ωστόσο ο αγαπημένος Σάκης θα συνεχίσει να εμφανίζεται στις οθόνες μας.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ καιρό ο Κερκυραίος τραγουδιστής ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα, το «Idols» που αναμένεται από την προηγούμενη σεζόν. Εκτός όμως από αυτό θα έχει και δεύτερο ρόλο αυτή τη φορά σε άλλο show του καναλιού.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr στον γνωστό τραγουδιστή έχει προταθεί η παρουσίαση του «Masked Singer» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το τέλος του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ο Σάκης αν τελικά συμφωνήσει θα υποδέχεται τους μεταμφιεσμένους celebrities.

Πρέπει να πούμε ότι το κόνσεπτ του συγκεκριμένου show είναι κάτι καινούργιο για την ελληνική τηλεόραση. Οι μεταμφιεσμένοι celebrities θα είναι στην κρίση του κοινού και της κριτικής επιτροπής χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους. Αυτό θα γίνεται μόνο αν ψηφιστούν προς αποχώρηση.

 

Exit mobile version