Τρίτη, Μάρτιος 31

Ανθρωποκτονία το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

“Δεν ήταν δυστύχημα αυτό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ανθρωποκτονία”, είπε ο Διευθυντής της Τροχαίας, το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου, όταν το όχημα του κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg αντί 22μg

“Αυτό που είδαμε ήταν κάτι που έχει ξεφύγει τελείως. Ούτε φορτηγό δεν θα ξερίζωνε το κιγκλίδωμα”, δήλωσε στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ο Γιαννάκης Γεωργίου σημειώνοντας πως σύμφωνα με μαρτυρία, ο 50χρονος οδηγός ρωσικής καταγωγής φέρεται να κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με 200χλμ ανά ώρα.

“Δώσαμε οδηγίες να μελετηθεί το ενδεχόμενο κατά πόσο θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία παρά για θάνατο εξ αμελείας. Θα διευρενηθούν οι μαρτυρίες και θα κάνουμε εισήγηση να στείλουμε στον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασίσει την ποινική δίωξη του προσώπου αυτού”.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου ο 50χρονος που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού δεν έχει αντιληφθεί τι έχει διαπράξει.

“Δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση”.

“Έχουμε και δείγμα αίματος για να σταλούν στο χημείο για να διαπιστωθεί εάν είχε χρησιμοποιήσει και εξαρτησιογόνες ουσίες”.

Ο άτυχος 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου ξεψύχησε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Αιτία του νέου θανατηφόρου, που σημειώθηκε γύρω στη μια μετά να μεσάνυχτα, είναι και αυτή τη φορά ο ανθρώπινος παράγοντας, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, αφού εκτιμάται πως το όχημα του 50χρονου κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που θα διακριβωθεί από τις εξετάσεις που επανάρχισαν με το πρώτο φως της μέρας.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ «ενώ κατευθύνονταν δυτικά, προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού, ενώ από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε».

Ο θάνατος του 27χρονου ήταν ακαριαίος.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Δείτε όσα μετέδωσε στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη

alphanews.live

Διαβάστε επίσης