Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Θανατηφόρο: Υπό σύλληψη ο 50χρονος που οδηγούσε με 111μg αλκοόλης στο αίμα – Έχασε τη ζωή του 27χρονος

Ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου το νέο θύμα της ασφάλτου.

Στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του άφησε την τελευταία του πνοή ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου, όταν το όχημα του κτυπήθηκε, στο πίσω μέρος, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Μουταγιάκας. Ο 50χρονος, ρωσικής καταγωγής, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Αιτία του νέου θανατηφόρου, που σημειώθηκε γύρω στη μια μετά να μεσάνυχτα, είναι και αυτή τη φορά ο ανθρώπινος παράγοντας, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, αφού εκτιμάται πως το όχημα του 50χρονου κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που θα διακριβωθεί από τις εξετάσεις που επανάρχισαν με το πρώτο φως της μέρας.

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ «ενώ κατευθύνονταν δυτικά, προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού, ενώ από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε».

Ο θάνατος του 27χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα.

Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

Συνελήφθη ο 50χρονος για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, να υπάρξει και κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Ο 50χρονος την δεδομένη στιγμή νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 

ant1.com.cy

Διαβάστε επίσης