Site icon Hallocy

Επώνυμος Κύπριος στην Μελέτη: “Συμφοιτητής μου που μου έκανε bullying αυτοκτόνησε” [βίντεο]

Οι αποκαλύψεις για το χειρουργείο που υπεβλήθη εξαιτίας του bullying που δέχθηκε!

Για τη δύσκολο περίοδο που πέρασε όταν σπούδαζε σε σχολή μαγειρικής στην Κύπρο, μίλησε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, ο πρώην παίχτης του Master Chef, Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός μάγειρας αναφέρθηκε στο bullying που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια των σπουδών του: “Ήμουν αρκετά πιο μικροκαμωμένος από ότι είμαι τώρα και σε ύψος και σε κιλά…Δύσκολα να δεχτούν το διαφορετικό και δύσκολα να δεχτούν ότι κάποιος έμεινε στην ίδια τάξη δυο χρόνια, θεωρούσαν ότι ήταν άχρηστος, όπως άκουσα πολλές φορές…Στο δεύτερο έτος της σχολής, δυο άτομα με κτυπούσαν στην πλάτη, το θεωρούσαν παιχνίδι.. Ίσως αυτό μου δημιούργησε κάποια συμπτώματα άγχους.. και μετά από τέσσερις μήνες έπαθα συμπτώματα πνευμοθώρακα από τα κτυπήματα…Νοσηλεύτηκα δυο φορές, έκανα επέμβαση και έκοψα κομμάτι από τον πνεύμονα…”

Σε ερώτηση που δέχθηκαν, αν πλήρωσαν τα άτομα που του φέρθηκαν έτσι, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, αποκάλυψε: “Τελειώνοντας τη σχολή, δεν είχα νέα τους…Δυστυχώς πριν δυο χρόνια έμαθα πως ένα από τα άτομα που μου έκανε bullying, αυτοκτόνησε, είχε προσωπικά προβλήματα, για τους υπόλοιπους δεν έχω νέα.” Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Exit mobile version