Κυριακή, 25 Ιουλίου

Σοκ από τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του άτυχου Παναγιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη σορό του άτυχου 27χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσιας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαπιστώθηκε πλήρης διατομή θωρακικής αορτής, πολλαπλά κατάγματα αυχενικής και σπονδυλικής στήλης καθώς και πολλαπλές ρίξεις πνευμόνων, επιβεβαιώνοντας τη σφοδρότητα του χτυπήματος. Τα ευρήματα της νεκροτομής βρίσκουν σύμφωνο και τον Πανίκκο Σταυριανό, ιδιώτη ιατροδικαστή, που παρέστη εκ μέρους της οικογένειας, ενώ τη νεκροτομή διενήργησε ο Νικόλας Χαραλάμπους.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο 50χρονος Ρώσος, οδηγός του οχήματος που προκάλεσε τη σύγκρουση, έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ εναντίον του εκτελέστηκε νέο ένταλμα σύλληψης αναφορικά με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης 11 μιλιγκράμ και με ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης