Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια και η άσκηση: Ποιο σπορ σας ταιριάζει;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει δράση, ένταση και περιπέτεια. Τα σπορ που θα του τα προσφέρουν αυτά, είναι η αναρρίχηση και η εξερεύνηση του βυθού. Φυσικά, θα διασκεδάσει ιδιαίτερα, παίζοντας ρακέτες στην παραλία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει περισσότερο να ηρεμήσει το πνεύμα του, παρά να ασκηθεί σωματικά. Ταυτόχρονα, του αρέσει να βρίσκεται στη φύση, γι’ αυτό το ιδανικό σπορ γι’ αυτόν είναι το γκολφ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση και δράση είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει ένα σπορ ο Δίδυμος. Το ποδήλατο στο βουνό είναι η αγαπημένη του απασχόληση. Επίσης η ορειβασία είναι ένα μέσο να διοχετεύσει την αυξημένη του ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον Καρκίνο αρέσουν όλα τα ομαδικά σπορ και του ταιριάζει ιδιαίτερα το βόλεϊ που απαιτεί ομαδικό πνεύμα. Η πραγματική του αγάπη όμως, είναι το τένις και η ιστιοπλοΐα.

ΛΕΩΝ

Ένα σπορ το οποίο θα αναδείξει τις ηγετικές του ικανότητες, είναι το ιδανικό για τον Λέοντα. Του ταιριάζει ιδιαίτερα το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος προτιμά κάποια λιγότερο συνηθισμένα σπορ, όπως η ιππασία και το paintball. θα ασχοληθεί επίσης με ένα πνευματικό άθλημα, όπως το σκάκι, που του προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα γυμναστεί εκφράζοντας ταυτόχρονα και την καλλιτεχνική του φύση με τον χορό. Όμως, του αρέσει εξίσου και το τένις, που χαρίζει ένα καλογυμνασμένο σώμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμη κι όταν πρόκειται για ένα σπορ, ο Σκορπιός θα αναζητήσει το μυστήριο! Η κατάδυση και η εξερεύνηση του βυθού είναι η ιδανική επιλογή, αφού δε θα του αφήσει το περιθώριο να βαρεθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Του αρέσουν τα ριψοκίνδυνα σπορ, θα έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αναρρίχηση και ράφτινγκ. Θέλει δράση και ένταση, αφού δεν είναι από τους ανθρώπους που θα συμβιβαστούν με ένα συνηθισμένο σπορ, γιατί θα το βαρεθεί γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος ο Αιγόκερως και αγαπάει τα σπορ που τον κρατούν σε κίνηση και τον γυμνάζουν ομοιόμορφα. Το τένις, αλλά και οι ρακέτες στην παραλία, είναι οι αγαπημένες του ασχολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λόγω της κοινωνικότητάς του, ο Υδροχόος επιλέγει ομαδικά αθλήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ ή ακόμη και το ποδόσφαιρο. Του αρέσουν επίσης και τα επιτραπέζια παιχνίδια, αφού είναι ένας τρόπος να ακονίσει το μυαλό του.

ΙΧΘΥΕΣ

Όποιο σπορ έχει να κάνει με τη θάλασσα, το λατρεύει ο Ιχθύς. Μπορεί να επιλέξει από την απλή κολύμβηση, μέχρι και το θαλάσσιο σκι. Το στοιχείο του νερού είναι το μέσο για να ηρεμήσει και να ασκηθεί.

Διαβάστε επίσης