Site icon Hallocy

Κόβονται τ’ «Αστέρια στην Άμμο»

Εκτός Alpha Ελλάδος μένει η σειρά των Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου. Τι διαμηνύει ο Alpha Κύπρου, για κακή συμπεριφορά μιλά ο Κούλλης Νικολάου και το ενδεχόμενο προβολής της στο Σκάι.

Ξεκινούν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha Ελλάδος μετά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει ο σταθμός τόσο στο daytime (ημερήσιο πρόγραμμα) όσο και στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης). Η προβολή της σειράς «Αστέρια στην Άμμο» διακόπτεται, καθώς από την πρώτη μέρα προβολής τους τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό σημείωνε σχεδόν καθημερινά μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Η μετακίνησή της στη μεσημβρινή ζώνη -αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν απέφερε τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης και έτσι η κοινωνική σειρά της εταιρείας παραγωγής των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου (GN Make it Productions) ολοκληρώνεται στον «αέρα» του Alpha Ελλάδος. Σε ό,τι αφορά την προβολή της στην Κύπρο, η σειρά συνεχίζεται κανονικά διαμηνύει ο σταθμός καθώς οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης είναι σαφώς καλύτερες από την Ελλάδα δίνοντας, μάλιστα, σημαντικό lead in στο κεντρικό δελτίο. Η διεύθυνση του Alpha Κύπρου, αναφέρει πηγή από τον σταθμό, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για τις επιδόσεις της σειράς, αφού είναι η πρώτη φορά που το κανάλι καταγράφει υψηλά και σταθερά ποσοστά στη σημαντική ζώνη πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων διαχωρίζοντας, μάλιστα, τη θέση της από τον Alpha Ελλάδος, τονίζοντας ότι «Μπορεί ο Alpha Ελλάδος να θέτει εκτός προγράμματος τη σειρά, ωστόσο η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στην Κύπρο, επιβάλλει τη συνέχισή της! Εξάλλου πρόκειται για παραγωγή Alpha Κύπρου και όχι Alpha Ελλάδας».

\

ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Σε ξάφνιασε η απόφαση του Alpha Ελλάδος να διακόψει τη σειρά;
Μας λυπεί η εξέλιξη των γεγονότων. Δεν μπορούμε όμως και να το λάβουμε και τόσο υπόψη καθώς η σειρά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραγωγές της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης κι από τη στιγμή που η βάση της είναι ο Alpha Κύπρου δεν μας επηρεάζει καθόλου. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για ανανέωση του σεναρίου, του κάστινγκ και στους σχεδιασμούς μας για να ολοκληρώσει κανονικά τον κύκλο μετάδοσής της.

Υπήρξε κάποιο είδους επικοινωνία με το κανάλι προτού προχωρήσει σε αυτή την εξέλιξη;
Έτσι κι αλλιώς η σειρά, στον Alpha Ελλάδος, δεν είχε καλή συμπεριφορά από πλευράς του σταθμού. Αν θεωρήσουμε ότι υπήρξε μία «σύγκρουση» υπήρξε από αυτή τη σεζόν. Το σημερινό αποτέλεσμα ούτε με εκπλήσσει ούτε το περιεργάζομαι.

Όταν λες η σειρά δεν είχε καλή συμπεριφορά, τι εννοείς;
Σε ό,τι αφορά την ώρα μετάδοσής της, στον τρόπο με τον οποίο τη διαφήμιζε και γενικά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Με λίγα λόγια ο Alpha Ελλάδος είχε ένα διαμάντι και δεν ήθελε να το αξιοποιήσει.

Υπήρξε σύγκρουση μεταξύ σας;
Ουδέποτε με την έννοια ότι έχουμε συγκρουστεί λεκτικά. Έτσι κι αλλιώς η παραγωγή είναι του Alpha Κύπρου, οπότε, λογοδοτούμε στο κυπριακό κανάλι.

Θεωρείς ότι έγινε για εκδικητικούς λόγους;
Καθόλου. Δεν συγκρουστήκαμε ποτέ για να μας εκδικηθούν για κάτι.

Θα υπάρξει κάποιο άλλο είδος συνεργασίας με τον Alpha Ελλάδος;
Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με το Σκάι αλλά και με τον Alpha Κύπρου έχουμε άριστες σχέσεις. Γι’ αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τα παρακάτω μας βήματα.

Υπάρχει καθόλου το ενδεχόμενο τα «Αστέρια στην Άμμο» να προβληθούν από το Σκάι;
Για την ώρα δεν συζητάμε κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα ήταν ορθή μια τέτοιου είδους κίνηση από την πλευρά μας.

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος1305

 

Exit mobile version