Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Αυτός είναι ο οδηγός του οχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής του 12χρονου (ΦΩΤΟ)

Ένας 51χρονος άντρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο ενός 12χρονου αγοριού που ξεψύχησε όταν το όχημα που φέρεται να οδηγούσε ο ύποπτος έπεσε πάνω σε μαθητές έξω από το σχολείο Debden Park στο Loughton του Έσεξ.

Στο περιστατικό τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις μαθητές, δύο αγόρια ηλικίας 15 ετών, ένα 13χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι και μια 23χρονη γυναίκα.

Μικρογραφία

Ο ύποπτος είναι ο 51χρονο Τέρι Γκλόβερ από το Loughton.

Ώρα 3:20 το απόγευμα… Λίγο μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου, οι μαθητές βγαίνουν προς τα έξω. Ένα αυτοκίνητο ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, χτυπά μαθητές και εγκαταλείπει τη σκηνή.

Μικρογραφία

Οι αρχές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του υπόπτου και τελικά τον συλλαμβάνει για πρόκληση θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης και έξι απόπειρες φόνου. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για πρόκληση σοβαρών τραυμάτων κατά την οδήγηση, εγκατάλειψη σκηνής και οδήγηση χωρίς ασφάλεια.

Μικρογραφία

Ολόκληρο το σχολείο είναι συντετριμμένο από το θάνατο του μαθητή και οι μαθητές θα λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και στήριξη.

Η Αστυνομία πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με παρόμοιο περιστατικό που προηγήθηκε.

“Πιστεύουμε ότι η σύγκρουση ήταν σκόπιμη και ως εκ τούτου ξεκίνησε μια έρευνα δολοφονίας. Διερευνούμε εάν το περιστατικό αυτό μπορεί να συνδεθεί με ένα άλλο περιστατικό κοντά.”

Διαβάστε επίσης