Σάββατο, Φεβρουάριος 29

Αποκάλυψη “σοκ” στο Bucklingham! Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο της Diana με τον Κάρολο!

Μπορεί και να είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα…

Μία ακόμα αποκάλυψη “σοκ” έγινε στο Bickingham! Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Diana με τον Κάρολο, είναι αυτή!

Από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου μέχρι και τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης λαίδης, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το διαζύγιο του απόγονου της βασιλικής οικογένειας, με τις φήμες να μιλούν για διάλυση του γάμου πολύ πριν από το επίσημο τέλος.

Μία αλήθεια ωστόσο βγήκε στο φως για να ταράξει τα νερά της βασιλικής οικογένειας. Η Diana, παρά την δυσαρέσκειά της από το γάμο της με τον Κάρολο και παρά τα όσα είχε βιώσει από την αυστηρή βασίλισσα Ελισάβετ, δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Σαν παιδή, η άλλοτε πριγκίπισσα της Ουαλίας, είδε τους γονείς της να χωρίζουν, γεγονός που της στοίχισε πολύ ψυχολογικά, με την ίδια να υπόσχεται πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ποτέ της διαζύγιο καθώς θα παντρευτεί από αγάπη.

Ωστόσο η επιθυμία της δεν είχε και πολλές πιθανότητες να εκπληρωθεί, αφού και η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εξ’ αρχής αντίθετη με την επιλογή της Diana για σύζυγο του Καρόλου.

Διαβάστε επίσης