Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Μέγκι Ντρίο: Η κατάσταση της υγείας της ξαδέρφης της μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία

Τη Μέγκι Ντρίο υποδέχτηκε στα Μεσάνυχτα την Τρίτη η Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την κατάσταση της υγείας της ξαδέρφης της που παρέμεινε για 18 ώρες εγκλωβισμένη στα συντρίμμια ενός μαγαζιού στο οποίο ψώνιζε την ώρα που χτύπησε ο φονικός σεισμός τη γειτονική Αλβανία.

Η ίδια παράλληλα περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που μεσολάβησαν όσο η ξαδέρφη της δεν έδινε σημεία ζωής έως ότου την εντόπισαν σε κρίσιμη κατάσταση οι διασώστες.

«Για τον σεισμό ενημερώθηκα από τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα πως ήταν από το σεισμό, γιατί τα κινητά χτυπούσαν κανονικά. Η ξαδέρφη μου ήταν εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια 18 ώρες. Είναι πρώτη μου ξαδέλφη. Παίρναμε τις φίλες της που ήταν μαζί και κανείς δεν απαντούσε. Οπότε ήταν τρεις οι αγνοούμενες. Τις πρώτες δυο ώρες ήταν σε κώμα. Μετά ξύπνησε.

Εγώ μίλησα και μαζί της λίγο και προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι συνέβη. Μου είπε πως όλα τα συντρίμμια έπεσαν στο δεξί της πόδι. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και ετοιμάζεται για επέμβαση, για να μη χάσει το δεξί της πόδι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα. Δώσαμε όλοι αίμα. Ακόμη και από το κανάλι προσφέρθηκαν. Οι φίλες της είναι μια χαρά. Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλε βοήθεια και εγώ λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε επίσης