Hallocy

Στρόβολος: Δηλητηρίασε γάτους και πήρε από φιλόζωους αυτό που του άξιζε (φωτογραφίες)

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος που μπορεί και έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει το καλό από το κακό, να φτάνει στον πάτο και να ασυδοτεί και να συμπεριφέρεται με τέτοιο βάναυσο τρόπο στα αθώα ζώα; Γιατί αυτή η καταστροφική μανία ενάντια στο μοναδικό τους σπίτι, τον πλανήτη Γη;

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι ανεγκέφαλοι δεν καταλαβαίνουν πως αυτά που κάνουν μπορεί να προκαλέσουν και θάνατο ενός παιδιού ή ενός ανθρώπου.

Ναι, ο κόσμος πρέπει να καταγγέλλει στην αστυνομία τον ύποπτο και να γίνεται η νεκροψία και τοξικολογικές εξετάσεις του ζώου, ούτως ώστε να καταχωρείται υπόθεση με μαρτυρίες.

Πολλές φορές όμως δυστυχώς η αστυνομία έχει δεμένα τα χέρια καθώς για να συλληφθεί ο ύποπτος πρέπει να υπάρχει μαρτυρία από κάποιον που τον είδε εν ώρα δράσης.

Μεσήλικας άντρας ευυπόληπτου μάλιστα επαγγέλματος , φέρεται να δηλητηρίασε σε διάστημα μιας βδομάδας 3 γάτους οι οποίοι έβρισκαν καταφύγιο στην αυλή του.

Οι γάτοι έγιναν αντιληπτοί εγκαίρως από κοπέλα της περιοχής και μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρείο.

Αγανακτισμένη ομάδα φιλόζωων θέλησε να στείλει μια προειδοποίηση στον ύποπτο ο οποίος βρήκε μια μεγάλη πέτρα μπροστά από το σπασμένο του παράθυρο με το παρακάτω μήνυμα επικολλημένο σε χαρτί:

«Η επόμενη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα σε βρει στο κεφάλι μ@λ@κ@. Με καθόλου εκτίμηση, οι γάτοι που δεν κατάφερες τελικά να σκοτώσεις »

Η υπόθεση έχει ήδη καταγγελθεί στην αστυνομία.

 

 

Exit mobile version