Παρασκευή, Απρίλιος 3

Χρήστος Μάστορας: Οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό! Δεν γνώριζε κανείς για την ασθένεια που τον “χτύπησε”!

Συνέβη όταν ήταν 2 ετών!

Αποκάλυψη ίσως για πρώτη φορά! Δεν γνώριζε κανείς για την ασθένεια που “χτύπησε” τον Χρήστο Μάστορα στο παρελθόν! Οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό!

Κατάγεται από το χωριό Βοδίνο Δρόπολης της Αλβανίας. Ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 3,5 ετών και εγκαταστάθηκε με τους γονείς τους, Άλφρεντ και Ντονίκα, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναγράφονται στην Βικιπαίδεια, στην ηλικία των 2 ετών ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας, κατά την οποία οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ζει λόγω της βοήθειας ενός γιατρού της περιοχής της Δρόπολης, ο οποίος του έδωσε ένα φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα, που εν τέλει απέβη άκρως λυσιτελές για τον ίδιο, αφού του έσωσε τη ζωή.

Τον Μάιο του 2008 δημιουργήθηκαν οι Melisses. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι, τον Θάνο Λάιτσα στην κιθάρα, τον Παύλο Καλτουρουμίδη στα πλήκτρα, τον Σπύρο Κουδούνη στα τύμπανα και τον Κώστα Μαυρογέννη στο μπάσο.

Το 2010, η μπάντα επιχείρησε τη συμμετετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι τους “Κινέζος”, χωρίς να προκριθεί. Την ίδια χρονιά απέσπασαν το βραβείο “Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη” στα Mad Video Music Awards, ενώ 3 χρόνια αργότερα έλαβαν, στην ίδια διοργάνωση, το βραβείο για το “Καλύτερο Συγκρότημα”.

Το 2016 συμμετείχε ως κριτής στο Rising Star, όπου και αναδείχθηκε νικητής εκ των κριτών, μετά τη νίκη του Γιάννη Ξανθόπουλου, παίκτη της ομάδας του.

Από το 2019, συμμετέχει ως κριτής στο The X Factor μαζί με τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Διαβάστε επίσης