Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου

Η αποκάλυψη του Γεωργίου: Ποια πασίγνωστη σειρά επιστρέφει! (vid)

Μια ανακοίνωση που θα συζητηθεί!

Μια αγαπημένη στο τηλεοπτικό σειρά φαίνεται πως θα επιστρέψει το προσεχές διάστημα και την ανακοίνωση έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο δημιουργός των “8 Λέξεων” βρέθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε στην εκπομπή που τον περίμενε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, που ήταν τη στιγμή της ανακοίνωσης, λεπτομέρειες για την παραμονή του στην Αμερική, το “απαγορευτικό” αλλά και ότι η “Τόλμη και Γοητεία” εξετάζει ενδελεχώς την πιθανότητα να επιστρέψει στο ελληνικό κοινό μετά από χρόνια, έχοντας κάνει ήδη συζητήσεις η παραγωγή.

“Φεύγω για Αμερική. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Πάμε Los Angeles” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή που προβάλλεται στον Alpha Κύπρου. “Από Δευτέρα ξεκινούμε τα γυρίσματα στο Τόλμη και Γοητεία. Για τρεις ημέρες θα είμαστε ελεύθεροι να φύγει και το τζετ-λακ. Έχω συμφωνία να μην πω τίποτα για τον ρόλο. Θα παίξουν Ιανουάριο τα επεισόδια που θα είμαι και εγώ. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω γυρίσματα”.

Στη συνέχεια, δε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σημείωσε: “Το Τόλμη και Γοητεία παίζει σε 100 χώρες και θα την βλέπουν περίπου σε 36 χώρες. Η Ελλάδα είναι η χώρα που έπαιξε πρώτα η σειρά και θέλουν να ξαναγυρίσει. Η παραγωγή διαπραγματεύεται να ξαναξεκινήσει η σειρά στην Ελλάδα και ενδεχομένως στην Κύπρο. Έχουν ανανεώσει το καστ με νεανικό κοινό”.

Όσον αφορά για τον τρόπο που δέχθηκε την πρόταση να πάρει μέρος στη δημοφιλή σειρά, ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής: “Ήμουν με φίλους όταν μου έκαναν την πρόταση. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Αλλά τελικά δεν μου έκαναν. Ήμουν στο σπίτι και το έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση και στους τέσσερις που ήμασταν εκεί. Ήμασταν 2 ζευγάρια”.

Διαβάστε επίσης