Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

“Θα σου κόψω τα πόδια αν συνεχίζεις να ψάχνεις που είναι ο… Γιώργος Μαρίνος”

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκ η καταξιωμένη ηθοποιός, Άννα Φόνσου.

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο αποκαλύπτοντας πως ο ηθοποιός είναι εξαφανισμένος ενώ δε δίστασε να πει στον «αέρα» της εκπομπής ότι κάθε φορά που προσπαθεί να βρει τα ίχνη του, υπάρχει κάποιος που την απειλεί. Η ίδια έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα:

Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε, θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι… Δεν ξέρω γιατί. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια.

Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… γιατί αυτοί έχουν το δικαίωμα, δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια…

Μια κοπέλα που τον περιποιόταν και την είδα, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, ότι δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης